Palle startede i skadedyrsbranchen i 1989 hos en af de store koncerner.
Allerede i 1990 etablerede han sig som selvstændig, sammen med en kollega, som på det tidspunkt havde næsten 15 års erfaring i skadedyrsbranchen.

Det blev en lang rejse, som bragte deres virksomhed i fokus rundt i hele landet, idet  deres forholdsvis lille virksomhed allerede i 1992 fik implementeret det daværende FBD i porteføljen, i dag kendt som Coop.

Efter godt 17 år valgte Palles kollega at gå på efterløn, hvorefter virksomheden blev solgt til en større international koncern.
Palle fortsatte i et nyt job hos denne koncern som både driftsansvarlig for hele Jylland og Fyn, samt KAM for detailkæderne i Danmark.

Frem til 1. marts 2022 har Palle været ansvarlig for de fleste af Danmarks detailkæder indenfor fødevarer.

Med denne store erfaring får kunderne, såvel private som erhverv, i OTTS Pestcontrol en professionel partner, hvor viden og høj kundeservice går hånd i hånd.

OTTS Pestcontrol følger naturligvis også den miljørigtige linje med grøn og giftfri bekæmpelse i alle de opgaver hvor det er muligt.

Ligeledes kan vi tilbyde certificerede rottehunde, hvis behovet opstår.

Otts Pestcontrol har til huse i Aalborg, men vi kan tilbyde service over hele landet. Tøv ikke med at kontakte os hvis du har et problem eller ønsker en uforpligtende gennemgang af jeres nuværende sikringsordning mod div. skadedyr.

Jeg har mere end 30 års brancheerfaring og derfor får I en professionel behandling, hvor viden, bekæmpelse og god kundeservice kommer i højsædet.

Stor erfaring med service til private og erhvervskunder.