Vi kender dem alle sammen og mange mennesker er paniske overfor at blive stukket, men der er stor forskel på hvilken type man får et stik fra.

Den store gedehams er nok den mest frygtede af alle 7 forskellige typer gedehamse vi har herhjemme. Giften er kraftig og mange mennesker er meget overfølsomme overfor et stik fra en gedehams.

Modsat alm. bier er et gedehamse/hvepsebo kun et-årige. Altså når vi har udryddet et bo kommer det ikke igen til næste år.

Der udklækkes en ny dronning i det tidlige efterår, som efterfølgende går i vinterdvale og når solen igen varmer landet op vågner dronningen og går i gang med at finde et velegnet sted til et bo.

Her starter hus så æglægningen og i løbet af maj/juni kommer de første voksne arbejdere ud af boet også bliver der travlt for dronningen med æglægningen. Og hvis ellers boet får fred kan det hen på sommeren indeholde 5000-6000 gedehamse.

Bestil straks for en behandling hos OTTS pestcontrol så får vi typebestemt arten og bekæmper efterfølgende.

 

Uændret pris i hele 2023
FRITHÆNGENDE HVEPSEBO: 650,- INKL. MOMS
SKJULT HVEPSEBO:
900,- INKL. MOMS
DETTE TILBUD ER GÆLDENDE FOR BÅDE PRIVATE OG ERHVERV.
BEMÆRK AT MAX HØJDE FOR BOET MÅ VÆRE HØJST 3 METER

Jeg har mere end 30 års brancheerfaring og derfor får I en professionel behandling, hvor viden, bekæmpelse og god kundeservice kommer i højsædet.

Stor erfaring med service til private og erhvervskunder.