Nok mest et problem i private hjem samt i udlejnings-sommerhuse. Der findes både hunde og kattelopper og sågar fuglelopper og menneskelopper, men de mest kendte og mest bekæmpede er hunde og kattelopper. Normalt mærker vi dem ikke hvis vi holder hund eller kat. Men så snart man fjerner eller medbringer en hund eller kat, så har de lopper der er ladt tilbage har ikke andre at hoppe på end os mennesker. Man finder hurtigt sine loppebid på kroppen.

Nogle gange er man i tvivl om hvad det er. Men tænk på husdyr så har man en forklaring.

Mange undres over, at man kan leje et sommerhus, som måske har stået tomt et godt stykke tid og kort tid efter man har installeret sig og fået varme i huset bliver man pludselig ramt af loppebid.

Lopperne kan komme fra en tidligere familie der har haft husdyr med i sommerhuset. De æg der er lagt kan ligge rigtig længe, men når først der kommer varme og bevægelse i huset klækker kapslerne og så har vi problemet.

Ring straks til OTTS Pestcontrol vi du observerer lopper i hus og på krop. Vi behandler problemet effektivt.

Jeg har mere end 30 års brancheerfaring og derfor får I en professionel behandling, hvor viden, bekæmpelse og god kundeservice kommer i højsædet.

Stor erfaring med service til private og erhvervskunder.