Rotter og mus er det værste at få indenfor i vores boliger, virksomheder, institutioner etc.

Skal man have en chance for at bekæmpe/forebygge mod disse gnavere er det nødvendigt at være i besiddelse af en masse viden om adfærd og biologi.

Såvel rotten som musen er store smittebærere af forskellige sygdomme som alle kan overføres til mennesker.
Begge har stor tilpasningsevne i alle miljøer. De formerer sig med lynets hast og vil meget hurtigt kunne etablere sig, hvis der ikke gøres noget drastisk.
Professionel hjælp er lig med effektiv bekæmpelse og efterfølgende forebyggende tiltag.

ROTTE

Gnavernes tænder vokser konstant livet igennem, hvorfor de har et stort naturligt behov for at gnave og sjældent lader sig stoppe af forhindringer.
Dette har ofte forårsaget strømafbrydelser, som har været årsag til store brande eller elektriske systemer der pludselig er holdt op med at virke. Strømførende ledninger er en blødt materiale, som ikke volder hverken rotter eller mus nogle problemer med at gnave sig igennem.

Hvis vi eksempelvis tager rotten, kan det faktisk gnave igennem alle materialer der er blødere end marmor.

Rotter og mus er sygdomsspredere og kan i værste tilfælde kan rotten, især i vandige miljøer, overføre den farlige leptospira bakterie via dens urin.
Bakterien er meget farlig for mennesker og kan i yderste konsekvent betyde døden, hvis det ikke opdages i tide (sjældne tilfælde).

MUS

Både rotter og mus kan overføre salmonella via urinen. Da der kontinuerligt dryppe små dråber urin fra disse skadedyr, vil der altid være sundhedsmæssige udfordringer der hvor disse gnavere færdes.
Fødevareproducerende virksomheder, samt detail med fødevarer skal være ekstra opmærksomme på aktivitet fra gnaverne. Det kan betyde både produktionsstop, samt kassation af varer. Det samme er gældende for hotel -og restaurationsbranchen.

Tøv ikke med at kontakte OTTS Pestcontrol vi tilbyder både direkte bekæmpelse, samt forebyggende sikringsaftaler inklusiv bygningsgennemgang med det formål at finde fejl og mangler der gør, at der er risiko for indtrængen af gnavere.

Se mere under fanen “Sikringsordninger”

Jeg har mere end 30 års brancheerfaring og derfor får I en professionel behandling, hvor viden, bekæmpelse og god kundeservice kommer i højsædet.

Stor erfaring med service til private og erhvervskunder.