Vi kender dem og det har vi altid gjort. Kakerlakkerne hører som sølvfisken til den gruppe af insekter der stammer fra fortiden. Har eksisteret i mere end 250 mill. år. Det er noget af en slat.

Her findes også forskellige arter og den mest almindelige vi kender herhjemme er den tyske kakerlak. Af andre arter kan nævnes den orientalske kakerlak, den amerikanske kakerlak og den brunstribede kakerlak.

Fælles for dem alle er at de trives i varme og fugtige områder. De lægger ægkapsler og formerer sig meget hurtigt under de rigtige forhold. Altså varme og fugt.

Vi kan møde dem i hjemmet, boligforeninger og fødevareproducerende virksomheder skal også holde et meget skarpt øje. Især bagerier er steder hvor kakerlakken boltrer sig. Her er varme og fugt året rundt. Det er også nødvendigt for den kan ikke leve i vores klima. Så de findes udelukkende indendøre her i Danmark.

Der findes flere forskellige måder at komme kakerlakkerne til livs på. Overophedning, kulde, sprøjtemidler, ædegift og lokkefælder.

Kontakt OTTS Pestcontrol hvis der observeres kakerlakker vi har midler og metoder til den behandling der er bedst egnet til jeres problem.

Jeg har mere end 30 års brancheerfaring og derfor får I en professionel behandling, hvor viden, bekæmpelse og god kundeservice kommer i højsædet.

Stor erfaring med service til private og erhvervskunder.