Et af de mest primitive men også ældste insekter med mere en 300 millioner år på bagen.

De senere år er problemerne med især SKÆGKRÆ vokset betydeligt. Mange forveksler dem med alm. sølvfisk, men de er langt mere aktive. De er ikke kun at finde i fugtige områder de bevæger sig i hele huset og kan tilmed kravle op af lodrette vægge. De er altædende og noget større en sølvfisk. Faktisk kan de blive op til 2 cm lange. Mørkere end sølvfisk og lange ”antenner” på kroppen (skæg).

Når først Skægkræet er kommet ind kan du støde på dem overalt i huset også i fødevarerne, hvor de kan mæske sig i både havregryn og kornsorter.

De formerer sig hurtigt og har en levetid på op til 7 – 8 år.

Desværre er de også lyssky og dermed ”nattearbejdere” Det er et insekt der er importeret fra  varmere lande. Så det kan ikke klare frost og kulde.

I det øjeblik der konstateres Skægkræ så kontakt OTTS pestcontrol, idet professionel hjælp er nødvendigt, kva det faktum at bekæmpelse af skægkræ kræver specielle midler og indsigt.

Jeg har mere end 30 års brancheerfaring og derfor får I en professionel behandling, hvor viden, bekæmpelse og god kundeservice kommer i højsædet.

Stor erfaring med service til private og erhvervskunder.